Blog

Tietopankkiin on koottu asiakaspalveluumme tulleita tukikysymyksiä ja niiden ratkaisuja. Tietopankkiin tehdään uusia artikkeleita päivittäin ja täydennämme artikkeleita jatkuvasti palautteenne perusteella. 

Tietopankki mahdollistaa ratkaisujen etsimisen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii - myös iltaisin tai viikonloppuisin. Tietopankin etusivu kannattaakin laittaa talteen selaimesi suosikkeihin tai kirjanmerkkeihin. Tietopankkiin ei tarvita erillisiä tunnuksia.

Tietopankkia on erittäin helppo käyttää ja siinä on monipuoliset hakutoiminnot. Voit etsiä ratkaisuja omilla hakusanoilla tai navigoida eri aiheisiin artikkeleissa käytettyjen avainsanojen avulla. Artikkelit on listattu sekä tuotteittain, tuoteperheittäin että aiheittain. Tietopankin etusivulta voit selailla artikkeleita itseäsi kiinnostavista aiheista tai etsiä ratkaisua hakusanoilla.

Nopeaa apua ongelmatilanteissa - ja tietoa ajankohtaisista asioista

Tietopankin tärkein tavoite on nopeuttaa asiakaspalveluamme. Jos ongelmasi ei ole kiireellinen, kannattaa ratkaisua etsiä ensin Tietopankista. Vastaus kysymykseesi voi löytyä tietopankista heti - ilman jonottamista puhelinpalveluun tai vastauksen odottelua tiketillesi.

Tietopankissa nostamme esille myös ajankohtaisia asioita sekä tietoa ohjelmamuutoksista - esimerkiksi päivitystiedotteet löytyvät jatkossa Tietopankista.

Voit käyttää Tietopankkia tietokoneella tai mobiililaitteella, aivan valintasi mukaan. Tietopankki näkyy jatkossa myös Tikettijärjestelmämme etusivulla hakukenttänä, jossa voit jo ennen tiketin täyttämistä etsiä omiin hakusanoihisi sopivia artikkeleita.

Palautteenne on tervetullutta

Voit antaa meille palautetta lukemistasi artikkeleista ja kommentoida esimerkiksi sitä, oliko joku artikkeli hyödyllinen ja oliko siitä apua. Haluamme palautetta myös, mikäli artikkelia ei ole koettu hyödylliseksi tai sen sisältö on puutteellinen. Palautteen voi antaa artikkelisivun alareunan Anna palautetta-toiminnolla.