Palkkalaskelmien tulostuksen jälkeen aineisto lähetetään Ropolle valitsemalla käyttöliittymän yläosan ribbonista tai vasemmasta reunasta Verkkopalkkojen lähetys:


Tämän jälkeen Maestron ruudulle aukeaa listaus lähetettävistä palkkalaskelmista. Lähetä -painiketta painamalla aineisto lähtee saman tien Ropolle verkkopalkkoina välitettäväksi.


Jos esikatseluruudulla näkyy verkkopalkkalaskelmia, joita ei haluta välittää sähköisenä, voidaan verkkopalkkalaskelmien lähetys vielä perua.


Yksittäisen verkkopalkan peruminen

Peruuta -painikkeella päästään pois lähetysikkunasta, jonka jälkeen voidaan palkkanauhakohtaisesti käydä Suoritustietojen korjauksen kautta muuttamassa palkkalaskeman tilaksi Ei lähetetty.

Palkkalaskelmien taakse, suoritustietojen korjaukseen on lisätty Verkkopalkka -valinta. Alasvetovalikosta löytyvät Ei lähetetty, Odottaa lähetystä ja Lähetetty -tilat

Toiminnon avulla voi merkitä yksittäisiä palkkalaskelmia pois verkkopalkkojen lähetystä odottavien joukosta, muuttamalla manuaalisesti Verkkopalkka valinnan tilaksi esim. Odottaa lähtetystä > Ei lähetetty. Tämän jälkeen palkkanauha poistuu lähtevistä verkkopalkoista, mutta voidaan myöhemmin tulostaa uudelleen verkkopalkaksi.

  • Se valitseeko Verkkopalkka valinnan tilaksi Ei lähetetty tai Lähetetty, sekä Tulostus valinnan tilaksi Ei ole tulostettu tai On tulostettu, riippuu siitä miten laskelma halutaan jatkossa olevan mukana tulostuksissa ja lähetyksissä.


Huom! Suoritustietojen korjaus ikkunaan pääsee palkkalaskeman Palkkaerittely kurkistus ikkunan kautta. Palkat > selaukset > yksittäisen palkkanauhan Palkkaerittely näkyviin ruudulle

Painakaa F8 tai hakekaa hiiren oikeaa näppäintä painamalla esiin valikko, josta pääsee valitsemaan Suoritustietojen korjaus:


Kaikkien lähetykseen valittujen verkkopalkkojen peruuttaminen

Tarvittaessa kaikki esikatseluruudulla näkyvät verkkopalkkalaskelmat voidaan poistaa lähetyksestä kerralla.

Tyhjennä -painike poistaa kaikilta listan palkkalaskelmilta merkinnän Odottaa lähetystä ja muuttaa palkkalaskelmien tilaksi Ei lähetetty.